Intron Komediaklubit marras- ja joulukuussa

Intron Komediaklubit palaavat marras- ja joulukuussa!

 

Lauantaina 20.11. klo 18:00

Ali Jahangirin Stand Up -Show: ”Ali Ihmemaassa

 

Tämä on hyväntekeväisyysklubi. Kaikki lipputulot menevät Liveton palvelumaksun ja arvonlisäveron jälkeen Hope ry:lle, joka tukee Pohjois-Savossa vähävaraisia perheitä.

 

“Ali Ihmemaassa” on Ali Jahangirin uusi koko illan stand up -komedia esitys, joka sukeltaa syvälle ihmeellisen kauniiseen maahan, jota tunnetaan nimellä Suomi. Esityksessä Ali raottaa raikkaalla tavalla oman historiikkinsa ja samalla kutsuu katsojan mielenkiintoiselle seikkailulle 90-luvulta tähän päivään.

 

Pienenä poikana pakolaisena maahan saapuneesta Alista on kasvanut ajan myötä isä, aviomies, yhteiskunnallinen vaikuttaja ja ennenkaikkea koomikko, jonka huumori on palkittu rajoja rikkovana sekä silmiä avaavana. Ali Jahangirin aikaisempi esitys “Naura mun kanssa” myytiin loppuun ennakkoon.

 

Lippu 20 e (sis. Liveton toimitusmaksua 2 e sekä arvonlisäveroa 1,64 e).
Esitys alkaa klo 18. Ovet avautuvat tuntia ennen esitystä.

Esityksen kesto on noin 1 h 30 min (sis. tauon).
Ikäraja 18-vuotta.
Varaudu narikkamaksuun. Esityksen videokuvaaminen on kielletty.

Hyväntekeväisyysklubin mahdollistavat:
TMR INVEST, DG, HOHDE, TRUBE
Agrihuolto Pitkänen, Kuopion Vartiointipalvelu, K-Market Satama ja Responsive-Lattiat

 

Osta lippu TÄSTÄ

 

 

 

Lauantaina 11.12. klo 18:00 Intron Komediaklubilla:

 

Jukka Lindström
Jukka on stand up -koomikko, toimittaja, käsikirjoittaja ja palkittu tv-esiintyjä. Hän tuli tunnetuksi poliittisesta satiirista nimeltä Noin viikon uutiset  (2014-2017).  Ohjelma voitti parhaan komediaohjelman Kultaisen Venlan kahtena vuonna peräkkäin. Lindström toimi ohjelman pääkäsikirjoittajana ja ruutukasvona.Noin viikon uutisten lisäksi Lindström on esiintynyt lukuisissa tv-ohjelmissa mm. YleLeaks, Uutisvuoto, Pressiklubi, Pitääkö olla huolissaan ja Hyvät ja huono uutiset.

 

Mika Eirtovaara
Mika on suomalaisen stand up komiikan konkari ja kivijalka, joka on tunnettu niin Nelosen Stand up -ohjelman isäntänä kuin MTV3:n Kingi-ohjelman Taisto Kourina.

 

Fathi Ahmed
Fathi aloitti stand up komiikan 2013 muutettuaan Järvenpäästä Helsinkiin. Hänet palkittiin “Vuoden stand up -tulokas” -tittelillä vuonna 2014 ja Kallio Komediabolagetin “Vuoden uusi kyky” -Jorma-palkinnolla vuonna 2015.Fathin stand uppia on voinut nähdä mm. Nelosen “Stand Up!” -ohjelmassa.

 

Heidi Mäkelä
Heidi tykitti itsensä tuomariston sydämiin Vuoden tulokas 2019 -finaalissa Helsingissä marraskuussa. Tämän johdosta Heidi sai pääsylipun lavalle Kuopioon. Heidi on ihanan maaninen ope ja tosi hauska hahmo.

 

Lippu 25 e (sis. Liveton toimitusmaksua 3 euroa ja arvonlisäveroa 2 euroa).
Esitys alkaa klo 18. Ovet avautuvat tuntia ennen esitystä.
Esityksen kesto on noin 1 h 45 min (sis. tauon). Ikäraja 18v.
Varaudu narikkamaksuun. Esityksen videokuvaaminen on kielletty

 

Osta lippu TÄSTÄ

X