Kaikki uutiset:

Kuopion Komediafestivaali 16.-18.6.2022

Komediafestivaali lähestyy!

Osta lippusi ennakkoon ja varmista paikkasi kesän naurettavimmassa tapahtumassa.

Liput ja lisätiedot: www.komediafestivaali.fi

Lauantaina 23.4. klo 18:00 Intron Komediaklubilla Teemu Vesterinen, Anitta Ahonen ja Petri Hankonen

Lippu 20 e (sis. 2 euroa Liveton palvelumaksun).

OSTA LIPPU TÄSTÄ!
Esityksen kesto on noin 1,5 tuntia sisältäen väliajan.
Ikäraja 18 vuotta. Showtime 18:00, ovet 17:00.

 

ILLAN STAND UP -KOOMIKOT

TEEMU VESTERINEN:”Teemu saa keikoillaan yleisönsä sulamaan isolla asenteella ja tunteella maustetuilla jutuillaan elämästä ja millintarkoista yksityiskohdista. Kokenut ja omaperäinen Vesterinen on salamannopeilla hoksottimilla varustettu virtuoosimaisen sanankäytön supersankari.”

 

ANITTA AHONEN:”Anitta ”Iso A” Ahonen on Suomikomiikan ehdoton keisarinna ja kaikkien janoisten koomikkopimujen vahinkoäiti, joka kasvattaa ”jälkikasvuaan” ainoastaan varoittavan esimerkin voimin. Tämä oman elämänsä ronski ruusu, häpeilemätön horsma ja peloton peikonlehti on sanalla sanoen kukkea tosinaaras, joka ei pyytele anteeksi mitään, mutta saa anteeksi kaiken. Anitta on anarkistiorvokki, joka kukkii siellä missä huvittaa.”

 

PETRI HANKONEN:”Petri seilaa aina hyvän maun rajoissa vaikeissakin tilanteissa ja oikean tilaisuuden tullen uskaltaa värittää myös viivojen yli, mutta niin että keikan jälkeen kaikille jää taatusti hyvä mieli. Petri ei tarjoile koskaan kädenlämpöisiä keitoksia, vaan komediasoppa kiehautetaan aina sataan asteeseen!

 

Varaudu narikkamaksuun.
Esityksen videokuvaaminen on kielletty.
Intro Social, Kauppakatu 20, 70100 Kuopio.

Lauantaina 26.3. klo 18:00 Intron Komediaklubilla: Tomi Haustola & Heikki Vilja – Vihdoinkin irti! -stand up show

Tomi Haustolan ja Heikki Viljan Vihdoinkin irti -stand up -esitys tuo poikkeuksellisiin aikoihin poikkeuksellista hauskuutta. Vihdoinkin irti -show’ssa televisiosta tutut Tomi ja Heikki viihdyttävät yleisöä lavalla yhdessä ja erikseen, tarjoten yleisölle ainutlaatuisen kokemuksen, jossa on mukana ripaus vuorovaikutusta. Tomi päästelee uusitulla setillään koomisia höyryjä ulos omalle tyylilleen uskollisesti – siististi ja ilman turhia kirosanoja.

Heikin esitys on siirtynyt pandemian vuoksi niin monta kertaa, että omien sanojensa mukaan alkuperäisen ensi-illan aikaan hän olikymmenen kiloa kevyempi ja Tomilla oli vielä hiukset. Luvassa on vauhdikasta menoa ja outoja tilanteita, sekä kenties myös turhia kirosanoja.

Tomi ja Heikki ovat kumpikin tehneet stand upia jo yli kymmenen vuoden ajan. Ammattilaisklubien lisäksi he ovat tulleet tutuksi televisiosta mm. YLEn Naurun Tasapaino –ja Nelosen Stand Up! –ohjelmista.

Lippu 20 e (sis. 2 euroa Liveton palvelumaksun).

OSTA LIPPU TÄSTÄ!

Esityksen kesto on noin 1,5 tuntia sisältäen väliajan
Ikäraja 18 vuotta. Showtime 18:00, ovet 17:00.

Varaudu narikkamaksuun (3€)
Esityksen videokuvaaminen on kielletty.
Intro Social, Kauppakatu 20, 70100 Kuopio.

Intro Socialin uudet aukioloajat 1.3.-22 eteenpäin

Uudet aukioloajat 1.3.-22 ->

Ma-Ti: 10:45-14:00

Ke-To: 10:45-22:00 (keittiö 21:00)

Pe: 10:45-00:00 (keittiö 22:00)

La: 14:00-00:00 (keittiö 22:00)

Su: Suljettu

X